Cup Arcen V.O.F.

Cup Arcen V.O.F.

Maasstraat 5 5944CA Arcen
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0774737800 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 16:00
zo Gesloten

Over Cup Arcen V.O.F.

''Winkelbedrijf Cup Arcen, doe er uw voordeel mee….''

Winkelbedrijf Cup Arcen is een bedrijf dat al in 1898 werd opgericht. Waar de zaak destijds als smederij annex winkel in koloniale waren en ijzerwaren en gereedschappen werd gesticht, bestaat vandaag de dag het assortiment grofweg uit 3 hoofdgroepen: Huishoudelijke artikelen, Speelgoed en Witgoed.

Waar het assortiment huishoudelijke artikelen en speelgoed gericht is op de dagelijkse behoefte en zich bevind op de begane grond, is het witgoed assortiment, ietwat verscholen maar daarom niet minder royaal, gesitueerd op de bovenetage.

Het witgoedassortiment kun je het best als “uitgekiend” omschrijven. Ruime keuze uit alle gerenommeerde merken. Doordat wij als Witgoedspecialist zijn aangesloten bij een Europese organisatie kan ook Winkelbedrijf Cup Arcen profiteren van een gezamenlijke inkoop en leveren tegen concurrerende prijzen. Dit, in combinatie met snelle, persoonlijk en eerlijke service, maken Winkelbedrijf Cup Arcen tot en betrouwbare partner.

Ons adres

Maasstraat 5 5944CA Arcen routebeschrijving
Cup Arcen V.O.F.

Bel mij gerust

0774737800 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0774737800 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Witgoed specialist zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Witgoed specialist koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Cup Arcen V.O.F.

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen