De Munnik B.V.

De Munnik B.V.

Korte Achterzijde 6 8302DZ Emmeloord
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0527612370 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:30 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00 19:00 - 21:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over De Munnik B.V.

''Witgoedspecialist De Munnik, Service Verzekerd.''

Witgoedspecialist De Munnik is van oudsher een servicegericht familiebedrijf. In 2010 is het bedrijf overgenomen door dhr. Gert Jan Hazenberg, toen ook al jaren een vertrouwd gezicht in onze winkel, en op dezelfde voet voortgezet. Onze zelfstandige moderne winkel is in 2014 geheel verbouwd en ingericht met een complete afdeling inbouwapparaten.

De winkel is ruim opgezet en bied een groot assortiment witgoed van zowel vrijstaande als inbouwapparaten. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment klein huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, friteuses, strijkijzers …… etc. Altijd de nieuwste en modernste modellen. Daarbij kunt u bij ons ook een uitgebreid assortiment keukengerei en accessoires vinden.

Doordat de witgoedspecialist internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels, kan ook De Munnik profiteren van een enorme inkoop kracht. Hierdoor kunnen we niet alleen een goede service , maar ook een scherpe prijs bieden. Witgoedspecialist De Munnik heeft zich in de jaren vijftig gevestigd in de Lange Nering en is in 2006 verhuisd naar de Korte Achterzijde, direct achter het oude pand. De winkel is door de jaren heen flink veranderd. Onze service is echter nog steeds onveranderd. Nu, na zoveel jaar staan service en klantvriendelijkheid nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor een juiste levering en installatie van uw aankoop.

Daarbij beschikken wij als één van de weinigen in de branche over een eigen Technische Dienst. Zodat wij ook na de verkoop kunnen zeggen, SERVICE VERZEKERD!!

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's! Wij hebben de volgende openstaande vacature:
- Servicemonteur Witgoed

Ons adres

Korte Achterzijde 6 8302DZ Emmeloord routebeschrijving
De Munnik B.V.

Bel mij gerust

0527612370 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0527612370 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Witgoed specialist zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Witgoed specialist koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over De Munnik B.V.

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen