De Waswacht

''Waswacht, experts in witgoed”

Fluitenberg
Fluitenbergseweg 66
7931PB  Fluitenberg
Tel: 0528231122
waswacht@witgoedspecialist.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: 08:00 - 18:00
dinsdag: 08:00 - 18:00
woensdag: 08:00 - 18:00
donderdag: 08:00 - 18:00
vrijdag: 08:00 - 21:00
zaterdag: 08:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Specialist in witgoed, de Waswacht

Meer dan 35 jaar zijn wij een begrip in de regio Hoogeveen met onze eigen Uneto-gecertificeerde reparatiedienst voor al uw witgoedapparatuur. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een leverancier van bijna alle witgoedmerken! De Waswacht is de speciaalzaak op het gebied van huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en vrieskisten. Voor zowel verkoop als reparatie bent u bij ons aan het goede adres. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. In onze vernieuwde winkel voorzien wij u graag van deskundig advies over de beste merken.

In onze winkel in Fluitenberg (vlakbij Hoogeveen) hebben wij een ruim assortiment wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, vaatwassers en stofzuigers. Dit zijn bekende merken en de door ons getoonde apparaten zijn geselecteerd op basis van onze kennis door jaren van repareren. Hierbij hoort geen verkooppraat, maar eerlijk advies gespitst op uw huishouden.

Onze prijzen zijn uiterst concurrerend, doordat we aangesloten zijn bij De Witgoedspecialist; een marketingorganisatie met meer dan 700 leden door heel Nederland. Hun geavanceerde elektronische prijs- en productinformatiesysteem geeft ons de mogelijkheid om up-to-date gegevens door te geven over apparaten die wij niet in de winkel hebben staan. Bezorgen, aansluiten en een duidelijke uitleg zijn bij ons vanzelfsprekend.

Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.