Kuijpers Electro

''Electro Kuijpers, uw witgoedspecialist vertrouwd en dichtbij.''

Deurne
Molenstraat 2
5751LD  Deurne
Tel: 0493312393
kuypers@witgoedspecialist.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Welkom op onze site van ELECTRO KUIJPERS DE WITGOEDSPECIALIST in Deurne.
ELECTRO KUIJPERS is al meer dan 90 Jaar het vertrouwde adres voor al uw huishoudelijke en inbouwapparaten en natuurlijk niet te vergeten de beste service en nazorg hiervan.

Daarnaast hebben wij ook een Electro technisch installatie bedrijf en kunnen wij desgewenst uw elektrische installatie verzorgen. Of het nu gaat om wassen, drogen, koelen, vriezen afwassen en koken bij ons bent u op de MOLENSTRAAT 2 in Deurne aan het juiste adres om een eerlijk en goed advies te krijgen wat bij uw wensen past.
Wij maken gebruik van de meeste A-merken waaronder MIELE, SIEMENS, BOSCH, AEG, ASKO, ATAG, PELGRIM, LIEBHERR zowel vrijstaand als inbouw.

U kunt in onze winkel ook terecht voor klein huishoudelijke artikelen van alle bekende merken en ook voor onderdelen bent u bij ons op het juiste adres. Tevens bieden wij een ruime keus aan accessoires en onderhoudsmiddelen voor al uw apparaten en daarnaast hebben wij een zeer groot assortiment van losse lampen zowel gloei- spaar- en led lampen, TL lampen, halogeenlampen etc.

En mochten er problemen zijn met apparaten dan staat onze eigen service dienst voor u klaar om deze voor u zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn niet voor niets al 90 jaar lang het vertrouwde adres in Deurne.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.