Molenaar Witgoed B.V.

''Specialist in verkoop van witgoed en onderdelen.''

Alblasserdam
van Eesterensingel 125
2951CJ  Alblasserdam
Tel: 0786311044
molenaaralblasserdam@witgoedspecialist.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: 09:00 - 17:30
dinsdag: 09:00 - 12:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30
vrijdag: 09:00 - 17:45 19:00 - 21:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Op zoek naar witgoed, onderdelen voor uw witgoed of moet uw witgoed gerepareerd worden? Bij Molenaar Witgoed B.V. in Alblasserdam en Dordrecht bent u aan het juiste adres. Naast de verkoop van nieuwe apparatuur leveren we onderdelen van de meest gerenommeerde merken.

Uw witgoedspecialist sinds 1952
Molenaar Witgoed B.V. is in 1952 begonnen als verhuurbedrijf van Hoover wasautomaten. Korte tijd daarna kon men ook terecht voor de aanschaf van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf is sindsdien met de groei van de witgoedmarkt meegegroeid. In september 2000 hebben wij ons tweede filiaal in Alblasserdam geopend.

Service & kwaliteit
Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ook denken we graag met u mee bij het aankopen van uw witgoed. En bij storingen. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ons team woont met regelmaat productpresentaties en trainingen bij. Wij kunnen u dus met de laatste kennis adviseren en service verlenen.

Eigen storingsdienst
Heeft uw witgoed een storing? Dan komt een eigen monteur zo snel mogelijk bij u langs. Ons streven is om de volgende werkdag bij u een bezoek af te leggen. Als repareren niet meer mogelijk of lonend is, heeft u snel een nieuw apparaat in huis.

Onze witgoedklanten in regio Alblasserdam & Dordrecht
Het verzorgingsgebied van Molenaar Witgoed B.V. is de Drechtsteden en de Alblasserwaard. Dus bent u woonachtig in Dordrecht, Dubbeldam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht of in Alblasserdam, Oud Alblas, Nieuw Lekkerland, Streefkerk of Kinderdijk dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woont u buiten deze regio? Ook dan bent u bij ons van harte welkom.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.