Neeleman De Witgoed Specialist V.O.F.

Neeleman De Witgoed Specialist V.O.F.

Kerkweg Oost 185 2741HD Waddinxveen
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0182640072 @ Contactformulier

Openingstijden

ma Gesloten
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 16:00
zo Gesloten

Over Neeleman De Witgoed Specialist V.O.F.

''NEELEMAN WITGOEDSPECIALIST ALTIJD ZEKER VAN JE ZAAK.''

Van Installatiebedrijf naar Witgoedspecialist. Al ruim 80 jaar een familiebedrijf.

In ''de jaren 60'' startte de oprichter, opa Wim Neeleman met een eigen wasmachinefabriek in de loods achter de winkel. De zelf uitgevonden langzaam wasser ‘Ideal’ werd in die jaren gekocht maar ook verhuurd.
Nu, met de 3e generatie aan het roer, Peter & Marite en hun zoon Christiaan, is Neeleman De Witgoed Specialist een modern bedrijf met een hoog service gehalte.

Sinds 2004 aangesloten bij franchiseorganisatie Witgoed Specialist waardoor ook de prijzen op het juiste niveau zijn. Goed opgeleide, vakbekwame mensen in de winkel en bij uw thuis voor betrouwbare reparatie of het afleveren van uw nieuwe machine. Ook voor het vervangen van inbouwapparatuur in uw keuken bent u bij ons op het juiste adres. Wij geven vakkundig advies en leveren complete oplossingen. Geen verrassingen, daar doen wij aan. Alles tot in de puntjes geregeld, dat is bij ons vanzelfsprekend.

In de winkel presenteren we een groot assortiment klein huishoudelijke apparaten. Met merken als KitchenAid - Magimix – Smeg – Fritel – Dyson – Miele – Electrolux – Whirlpool - AEG - Siemens – Bosch - Braun - Philips - Inventum kunnen we iedereen wel van dienst zijn. Regelmatig demonstreren we keukenmachines en bakken we wat lekkers in de winkel.

U bent van harte welkom.

Ons adres

Kerkweg Oost 185 2741HD Waddinxveen routebeschrijving
Neeleman De Witgoed Specialist V.O.F.

Bel mij gerust

0182640072 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0182640072 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Witgoed specialist zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Witgoed specialist koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Neeleman De Witgoed Specialist V.O.F.

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen