Neeleman De Witgoed Specialist V.O.F.

''NEELEMAN WITGOEDSPECIALIST ALTIJD ZEKER VAN JE ZAAK.''

Waddinxveen
Kerkweg Oost 185
2741HD  Waddinxveen
Tel: 0182640072
neeleman@witgoedspecialist.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 21:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 16:00
zondag: Gesloten
Over ons

Van Installatiebedrijf naar Witgoedspecialist. Al ruim 80 jaar een familiebedrijf.

In ''de jaren 60'' startte de oprichter, opa Wim Neeleman met een eigen wasmachinefabriek in de loods achter de winkel. De zelf uitgevonden langzaam wasser ‘Ideal’ werd in die jaren gekocht maar ook verhuurd.
Nu, met de 3e generatie aan het roer, Peter & Marite en hun zoon Christiaan, is Neeleman De Witgoed Specialist een modern bedrijf met een hoog service gehalte.

Sinds 2004 aangesloten bij franchiseorganisatie Witgoed Specialist waardoor ook de prijzen op het juiste niveau zijn. Goed opgeleide, vakbekwame mensen in de winkel en bij uw thuis voor betrouwbare reparatie of het afleveren van uw nieuwe machine. Ook voor het vervangen van inbouwapparatuur in uw keuken bent u bij ons op het juiste adres. Wij geven vakkundig advies en leveren complete oplossingen. Geen verrassingen, daar doen wij aan. Alles tot in de puntjes geregeld, dat is bij ons vanzelfsprekend.

In de winkel presenteren we een groot assortiment klein huishoudelijke apparaten. Met merken als KitchenAid - Magimix – Smeg – Fritel – Dyson – Miele – Electrolux – Whirlpool - AEG - Siemens – Bosch - Braun - Philips - Inventum kunnen we iedereen wel van dienst zijn. Regelmatig demonstreren we keukenmachines en bakken we wat lekkers in de winkel.

U bent van harte welkom.

Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.