V.O.F. Haku

V.O.F. Haku

Europaplein 9 5374BM Schaijk
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0486462182 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 13:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 20:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over V.O.F. Haku

''Haku Witgoedspecialist, voor Service en Kwaliteit!''

Haku Witgoed is een servicegericht bedrijf, gespecialiseerd in witgoed en inbouwapparaten.
In onze ruim opgezette winkel vindt u alles op gebied van witgoed, inbouwapparaten en klein huishoudelijke apparaten. Bij Haku Witgoed bent u op het juiste adres voor een eerlijk advies, wij luisteren naar uw wensen en geven daarbij vakkundig advies. Wij garanderen u het beste advies op maat voor uw situatie.

Het is onze dagelijkse taak op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Alleen zó kunnen wij u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk letterlijk tot op de millimeter passend.

Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit. Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres!
Vaak kan uw kwaliteitsapparatuur nog gerepareerd worden, wij geven u hierin graag een eerlijk advies. Voor langer plezier van uw apparatuur kunt u altijd vertrouwen op onze eigen vakkundige reparatieservice.

Kortom: Daarom Haku Witgoed! – De Witgoed Specialist!

Ons adres

Europaplein 9 5374BM Schaijk routebeschrijving
V.O.F. Haku

Bel mij gerust

0486462182 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0486462182 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Witgoed specialist zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Witgoed specialist koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over V.O.F. Haku

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen