Witgoed specialist Hommel

Witgoed specialist Hommel

Bergsestraat 15 4724CA Wouw
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0165301355 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 09:00 - 17:30
di 09:00 - 12:00 13:00 - 17:30
wo 09:00 - 17:30
do 09:00 - 17:30
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 16:00
zo Gesloten

Over Witgoed specialist Hommel

''Voor al uw witgoed apparatuur dé winkel waar u geholpen wordt; je blijft je verbazen; Witgoedspecialist WOUW! #diehebbenmijgoedgeholpen''

Zoekt u naar een klantvriendelijke winkel met veel expertise in witgoed en apparatuur voor de keuken die ook kan repareren? U hebt ons gevonden!

Witgoedspecialist Hommel in het plaatsje Wouw, tussen de steden Bergen op Zoom en Roosendaal, bied u in een sfeervolle winkel van bijna 200 m2 een gevarieerd aanbod aan.

“Oorsprong sinds 1935” geeft al aan dat het een zeer betrouwbare zaak is waar persoonlijk contact met de klanten hoog in het vaandel staat. Reparaties van kleine huishoudelijke apparaten worden in onze eigen werkplaats verricht. Voor de grotere apparaten thuis maken wij gebruik van onze reparatiedienst waar wij al meer dan 25 jaar mee samen werken.

Als extra service houden wij voor u uw aankoop geschiedenis bij, mocht een verkoop bonnetje of factuur kwijt zijn. Uw reparatiegeschiedenis wordt hier ook in opgeslagen zodat wij u precies kunnen vertellen of reparatie nodig is of dat vervangen van het apparaat voordeliger is. Kleine moeite maar groot gemak.

Eigen bezorgdienst, inbouw en reparatiedienst, vriendelijk ruimdenkend personeel: Mensen zeggen niet voor niets; Witgoedspecialist WOUW

Twitter: @witgoedwouw

Ons adres

Bergsestraat 15 4724CA Wouw routebeschrijving
Witgoed specialist Hommel

Bel mij gerust

0165301355 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0165301355 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Witgoed specialist zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Witgoed specialist koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Witgoed specialist Hommel

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen