Witgoed specialist Jos Verstegen

''Zeggen wat je doet , en doen wat je gezegd hebt.''

Geldermalsen
Geldersestraat 76
4191BD  Geldermalsen
Tel: 0345581948
verstegengeldermalsen@witgoedspecialist.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: 13:00 - 17:30
dinsdag: 09:00 - 17:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Witgoedspecialist Jos Verstegen: voor de verkoop en reparatie van al uw witgoed én kleine huishoudelijke apparaten.

Naast de verkoop van nieuwe apparatuur leveren wij ook onderdelen van de meest gerenommeerde merken. Het team van Witgoedspecialist Jos Verstegen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, waardoor wij u met de meest recente kennis service kunnen verlenen en kunnen adviseren. Wanneer u apparatuur bij Jos Verstegen koopt kan dit thuis worden bezorgd, aangesloten en/of worden ingebouwd.

Inbouwapparatuur
U bent bij Jos Verstegen aan het goede adres voor inbouwapparatuur. Wij bieden advies op maat & professionele plaatsing. Een van onze gespecialiseerde medewerkers komt graag en vrijblijvend bij u thuis voor het advies en het inmeten, zodat er perfect maatwerk geleverd kan worden. Met de inbouw van uw nieuwe apparaat ondergaat uw keuken een totale restyle!

Service & Technische dienst.
Naast de verkoop, staan wij ook voor u klaar voor reparaties van inbouw- en vrijstaande apparatuur. U kunt erop rekenen dat een storing aan uw witgoed apparatuur snel door onze eigen monteurs verholpen wordt. Het bezorgen en repareren is door het beheer van twee filialen mogelijk binnen een grote regio. Wij heten u uiteraard ten alle tijden van harte welkom in een van onze winkels!


Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.