Witgoed specialist Jos Verstegen

Witgoed specialist Jos Verstegen

Thorbeckeplein 10 5301NB Zaltbommel
routebeschrijving
Vandaag gesloten Bel gerust 0418515439 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 09:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 21:00
za 09:00 - 16:00
zo Gesloten

Over Witgoed specialist Jos Verstegen

''Zeggen wat je doet , en doen wat je gezegd hebt.''

Witgoedspecialist Jos Verstegen: voor de verkoop en reparatie van al uw witgoed én kleine huishoudelijke apparaten.

Naast de verkoop van nieuwe apparatuur leveren wij ook onderdelen van de meest gerenommeerde merken. Het team van Witgoedspecialist Jos Verstegen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, waardoor wij u met de meest recente kennis service kunnen verlenen en kunnen adviseren. Wanneer u apparatuur bij Jos Verstegen koopt kan dit thuis worden bezorgd, aangesloten en/of worden ingebouwd.
Inbouwapparatuur.

U bent bij Jos Verstegen aan het goede adres voor inbouwapparatuur. Wij bieden advies op maat & professionele plaatsing. Een van onze gespecialiseerde medewerkers komt graag en vrijblijvend bij u thuis voor het advies en het inmeten, zodat er perfect maatwerk geleverd kan worden. Met de inbouw van uw nieuwe apparaat ondergaat uw keuken een totale restyle!

Service & Technische dienst.
Naast de verkoop, staan wij ook voor u klaar voor reparaties van inbouw- en vrijstaande apparatuur. U kunt erop rekenen dat een storing aan uw witgoed apparatuur snel door onze eigen monteurs verholpen wordt. Het bezorgen en repareren is door het beheer van twee filialen mogelijk binnen een grote regio. Wij heten u uiteraard ten alle tijden van harte welkom in een van onze winkels!Ons adres

Thorbeckeplein 10 5301NB Zaltbommel routebeschrijving
Witgoed specialist Jos Verstegen

Bel mij gerust

0418515439 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0418515439 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Witgoed specialist zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Witgoed specialist koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Witgoed specialist Jos Verstegen

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen