Witgoed Specialist Tilburg B.V.

Tilburg
Hasseltstraat 240
5046LR  Tilburg
Tel: 0135070795
tilburg@witgoedspecialist.nl
Vandaag gesloten
Openingstijden
maandag: 09:30 - 18:00
dinsdag: 09:30 - 18:00
woensdag: 09:30 - 18:00
donderdag: 09:30 - 18:00
vrijdag: 09:30 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 16:00
zondag: Gesloten
Over ons

Beterwitgoed uw witgoed specialist sinds 2000

Bij Beterwitgoed kunt u terecht voor al uw witgoedapparatuur: wasmachines, drogers, vaatwassers, koelers, ovens en nog veel meer. In onze winkel heeft u ruime keuze in zowel vrijstaande apparaten als inbouwapparatuur! Tevens kunt u alle producten terug vinden op onze website.

Beterwitgoed staat voor service en klantvriendelijkheid. Wij zijn gecertificeerd dealer van o.a. Miele, Bosch, Siemens, AEG, Liebherr en Samsung. Door onze kennis van de verschillende merken kunnen wij u te allen tijde van een passend advies voorzien. Wilt u een luxe uitstraling of liever een voordeliger product? Wij hebben voor iedere wens een passend apparaat. Bovendien hebben wij een breed aanbod in accessoires, zodat u kunt genieten van een optimaal gebruiksgemak.

Heeft u inmiddels een keuze gemaakt? Wij leveren gratis. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen in ons magazijn. Dankzij onze ruime voorraad is het vaak mogelijk om uw bestelling met 24 uur bij u thuis te bezorgen. Indien gewenst kunnen wij uw apparatuur ook aansluiten, inbouwen of de trap op- of aftillen. Bovendien beschikt Beterwitgoed over een team gecertificeerde servicemonteurs die voor u klaar staan wanneer er toch een mankement mocht ontstaan aan uw apparatuur.

Heeft u nog vragen? Wij nodigen u graag uit in onze winkel aan de Hasseltstraat 240 in Tilburg of neem contact op met onze klantenservice. Onze adviseurs staan u graag te woord!

Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.