Witgoed specialist Waterland

“Koop bij de man die het maken kan!!”

Purmerend
Kanaalkade 14
1441KC  Purmerend
Tel: 0299429840
waterland@witgoedspecialist.nl
Vandaag van 09:00 - 18:00
Openingstijden
maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Witgoed Specialist Waterland heeft al meer dan een halve eeuw ervaring in het witgoed.
Het bedrijf wordt al sinds 1964 geleid door inmiddels de tweede generatie van de familie van Amsterdam.
Door deze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten perfect adviseren in het vervangen of repareren van witgoed of keuken inbouw apparatuur.

In onze winkel vind u een uitgebalanceerd assortiment van witgoed en inbouw apparatuur met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn gecertificeerd voor verkoop en reparatie door de volgende merken: AEG, ASKO, Atag, Bosch, Etna, Miele, Pelgrim, Siemens, Zanussi, Electrolux, Sharp, Samsung. Wij repareren verder alle andere merken.

Onze eigen technische dienst zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie met garantie, onze technici zijn ware specialisten en allen opgeleid voor het repareren van alle merken witgoed en keuken apparatuur. Tevens zijn wij gecertificeerd waardoor wij de bij ons gekochte producten, ook in de fabrieks garantie van 2 jaar, door onze eigen technici mogen laten repareren. Zo heeft u als consument altijd 1 aanspreekpunt met korte lijnen en snelle reacties. Hierdoor zijn wij dus ook na de verkoop STERK IN SERVICE.

Tevens beschikken wij over diverse leen apparaten waardoor wij snel kunnen schakelen en u als klant weer door kunt. Voor de bij ons gekochte apparaten is deze service gratis (vraag naar de voorwaarden).
Witgoed Specialist koopt samen met 11.000 winkels Europees in met een gezamenlijke omzet van meer dan 15 miljard euro. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd het juiste product tegen een goede prijs aanbieden.
Wij leveren Producten met toegevoegde waarde en service!

Naast onze particulieren klanten werken wij ook veel voor zakelijke klanten, die wij met onze diensten goed kunnen ontzorgen.

Tevens zijn wij gecertificeerd voor verkoop en reparatie door de volgende merken: AEG, ASKO, Atag, Bosch, Etna, Miele, Pelgrim, Siemens, Zanussi, Electrolux, Sharp, Samsung. Wij repareren verder alle merken.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.