Witgoed specialist Waterland

Witgoed specialist Waterland

Kanaalkade 14 1441KC Purmerend
routebeschrijving
Vandaag van 09:00 tot 18:00 Bel gerust 0299429840 @ Contactformulier

Openingstijden

ma 09:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00
zo Gesloten

Over Witgoed specialist Waterland

“Koop bij de man die het maken kan!!”

Witgoed Specialist Waterland heeft al meer dan een halve eeuw ervaring in het witgoed.
Het bedrijf wordt al sinds 1964 geleid door inmiddels de tweede generatie van de familie van Amsterdam.
Door deze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten perfect adviseren in het vervangen of repareren van witgoed of keuken inbouw apparatuur.

In onze winkel vind u een uitgebalanceerd assortiment van witgoed en inbouw apparatuur met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn gecertificeerd voor verkoop en reparatie door de volgende merken: AEG, ASKO, Atag, Bosch, Etna, Miele, Pelgrim, Siemens, Zanussi, Electrolux, Sharp, Samsung. Wij repareren verder alle andere merken.

Onze eigen technische dienst zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie met garantie, onze technici zijn ware specialisten en allen opgeleid voor het repareren van alle merken witgoed en keuken apparatuur. Tevens zijn wij gecertificeerd waardoor wij de bij ons gekochte producten, ook in de fabrieks garantie van 2 jaar, door onze eigen technici mogen laten repareren. Zo heeft u als consument altijd 1 aanspreekpunt met korte lijnen en snelle reacties. Hierdoor zijn wij dus ook na de verkoop STERK IN SERVICE.

Tevens beschikken wij over diverse leen apparaten waardoor wij snel kunnen schakelen en u als klant weer door kunt. Voor de bij ons gekochte apparaten is deze service gratis (vraag naar de voorwaarden).
Witgoed Specialist koopt samen met 11.000 winkels Europees in met een gezamenlijke omzet van meer dan 15 miljard euro. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd het juiste product tegen een goede prijs aanbieden.
Wij leveren Producten met toegevoegde waarde en service!

Naast onze particulieren klanten werken wij ook veel voor zakelijke klanten, die wij met onze diensten goed kunnen ontzorgen.

Tevens zijn wij gecertificeerd voor verkoop en reparatie door de volgende merken: AEG, ASKO, Atag, Bosch, Etna, Miele, Pelgrim, Siemens, Zanussi, Electrolux, Sharp, Samsung. Wij repareren verder alle merken.

Ons adres

Kanaalkade 14 1441KC Purmerend routebeschrijving
Witgoed specialist Waterland

Bel mij gerust

0299429840 bereikbaar tijdens openingstijden

Kunnen we u ergens mee helpen?

0299429840 bereikbaar tijdens openingstijden

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie - mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgservice

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis! 

Installatieservice

Bij Witgoed specialist zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Wij zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan.

Advies

Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven.

Onze productgroepen

Bij Witgoed specialist koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Reviews

Reviews over Witgoed specialist Waterland

Anderen beoordelen ons met:
bekijk beoordelingen