Witgoedspecialist Leerdam

''Witgoed specialist Leerdam, service kent geen grenzen!''

Leerdam
Vlietskant 25
4141CK  Leerdam
Tel: 0345633099
leerdam@witgoedspecialist.nl
Vandaag van 13:00 - 18:00
Openingstijden
maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Onze winkel vindt u in de gezellige winkelstraat Vlietskant in Leerdam
Een sfeervolle en overzichtelijke winkel, waar wij met ons team graag voor u klaar staan.
U kunt bij ons terecht voor de volledige inrichting van uw huishouden, groot- en klein huishoudelijk, alsmede inbouwapparatuur.

Want elk huishouden is anders, andere samenstelling, andere wensen, andere behoeften. Wij vinden het onze taak u optimaal te adviseren en van dienst te zijn, zodat het apparaat perfect in uw huishouden past.
Dat geldt voor alle vrijstaande apparaten, zoals was,- en droogautomaten, koelkasten, stofzuigers etc., maar zeker ook voor inbouwapparatuur. Hier geldt: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met u maken we een weloverwogen keuze uit ons ruime assortiment, met merken die garant staan voor kwaliteit. Als u het wenselijk vindt komen wij vrijblijvend bij u thuis om de situatie te bekijken en in te meten.

Wij ontzorgen u volledig, van advies tot plaatsing en installatie. En daar stopt het wat ons betreft niet. Want wilt u uw nieuwe apparaat echt zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken? Dan komen wij ná plaatsing bij u thuis om het nog eens rustig in uw eigen omgeving uit te leggen. Geen kosten, pure service.

Wij leveren snel, vaak nog dezelfde dag.
Dus voor een grote keus in witgoed, een helder en eerlijk verhaal en óók nog eens scherpe prijzen, komt u naar Witgoed specialist Leerdam.

Wij hebben altijd verse koffie.

WELKOM!

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.