Witgoed specialist worden!


Witgoed specialist worden

 

U bent zelfstandig ondernemer in de witgoedbranche. 

U weet welk product het beste bij uw klant past. Met kwalitatieve producten, deskundig advies en hoogwaardige service biedt u in elke situatie de beste oplossing. Dan vindt u bij de Witgoed specialist wat u zocht!


Wie zijn wij?

De Witgoed specialist is de enige landelijke witgoed retailformule waarbij hoge kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop staan. Onze Witgoed specialisten denken mee met de klant en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Deelnemen aan een groter geheel.

De Witgoed specialist is een van de zes winkelformules van United Retail. United Retail werkt samen met meer dan 10.000 speciaalzaken in ruim 35 landen. Daarmee is zij de grootste marketing- en inkooporganisatie van Europa.


Wat betekent dit voor u?

Onder andere: grootschalig inkoopvoordeel, optimale inkoop condities en prijzen, unieke presentatie-concepten, centraal betalingsverkeer, optimale factuur, bonus en premiecontrole, Commerciële analyses, bedrijfseconomisch advies, ondersteuning in marketingcommunicatie: folders, commercials, trainingen en opleidingen voor u en uw personeel en nog veel meer.


Spreekt deze uitdaging u aan en wilt u meer informatie?

Met een simpel telefoontje naar onze formulemanager Chris Egberts regelt u snel een eerste afspraak: 035-5259595. Ook kunt u ons bereiken via email: info@retail.nl